Barnmorske­gruppen – privat och kostnadsfri mödravård mitt i Göteborg

Vi är Göteborgs äldsta och mest erfarna privata mödravård. Sedan starten 1987 har över 30 000 mammor valt oss. Det som gjort oss till Göteborgs populäraste MVC är kunskap och teknik i framkant, en trivsam varm miljö och naturligtvis ett gott bemötande.

Eftersom vi har vårdavtal med Västra Götalandsregionen kan vi erbjuda kostnadsfria tjänster såsom: preventivmedelsrådgivning, mödrahälsovård inklusive, vid behov, samtal med psykolog och läkarbesök.  Allt utfört av ett professionellt team av barnmorskor, gynekologer, obstetriker, psykologer och andra specialister.

När du valt att anlita Barnmorske­gruppen ingår dessutom förlossningsförberedande kurs samt mamma- och pappagrupper.

Vi finns på Kungsgatan 32. 

Boka din barnmorska nu!

Välkommen till vår trivsamma mottagning. Boka tid här, så hör vi av oss inom 24 timmar (under arbetstid). Eller ring oss på 031-15 05 55.
Barnmorsketratt för MVC

Fosterdiagnostik, ultraljud, KUB och NIPT

Barnmorskegruppen Ultra erbjuder fosterdiagnostik. Med ultraljud, KUB och NIPT kan du få veta om fostret har vissa avvikelser eller sjukdomar. Hos oss arbetar verkligt erfarna ultraljudsbarnmorskor och läkare med specialistkompetens. Välkommen att boka tid via receptionen 031-15 05 55. Information om foster­diagnostik finns på vårdguidens hemsida.

Preventivmedels­rådgivning

Vi erbjuder preventivmedels­rådgivning.
Välkommen till vår Drop-in mottagning måndagar kl08.00 – 09.30, med start 180827

 

 

Ombokning och avbokning

Är du redan inskriven och behöver boka om eller avboka din tid? Ingen fara, ring oss eller mejla namn och personnummer, så hjälper vi dig.

Välkommen att skriva in dig hos oss!

Att slippa sjukhusmiljön kostar inget extra. Gå till inskrivning.